Herplaatsing

Herplaatsing

Als u een volwassen Rus een goed en liefdevol thuis wilt geven dan kunt u zich hiervoor op een wachtlijst laten plaatsen. Mochten er Rus(sen) worden aangeboden, dan breng ik u hiervan op de hoogte voordat ze op de site worden geplaatst. U kunt natuurlijk ook regelmatig een kijkje nemen op deze site.

Als u om welke reden dan ook, niet meer voor uw Rus(sen) kunt zorgen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij de bemiddeling. Meestal staan er meerdere mensen op onze wachtlijst voor een volwassen Rus. Zijn er geen gegadigden dan helpen wij u door uw tekst plus foto’s van uw Rus(sen) op deze bladzijde te plaatsen.

Stach en Ravi
Hier een verzoekje om te helpen deze mooie jongens een nieuw huis te geven met betrouwbaar en liefdevol personeel. De tekst die de huidige eigenaar schreef komt hieronder + de fotoś. Zij gaan eind van het jaar naar Amerika emigreren, ze meenemen is ingewikkeld. Ze zijn geboren op 25 april 2013.

Stach en Ravi zijn twee broers die het heel goed met elkaar kunnen vinden. Vaak liggen ze bij elkaar te slapen en onmin lossen ze altijd snel en zonder kleerscheuren op. Ze zijn heel zachtaardig en voorzichtig, echte Blauw Russen.

Stach heeft groene ogen, is slank, nieuwsgierig, dominant en zit altijd te wachten als je binnenkomt. Dan wil hij graag kijken wat je bij je hebt en even kletsen. Knuffelen doet hij graag maar wel op zijn voorwaarden. Bij bezoek in huis komt hij alrijd al snel kopjes geven aan de bezoekers.

Ravi heeft gele ogen, is wat voller en wat meer teruggetrokken. Hij slaapt graag onder zijn dekentje. Hij komt graag knuffelen en geeft zich dan helemaal over. Hij kondigt zichzelf aan met zo ń enthousiast kopje dat hij eenkoprol maakt. Hij vindt bezoek wat spannender dan zijn broer maar na een halfuurtje komt hij ook hallo zeggen. Ravi is de stillen kracht van de twee.

We willen dat Stach en Ravi samen blijven en naar buiten kunnen. Daar genieten ze ontzettend van. Ze gaan dan samen op pad.


Mocht u interesse hebben in Stach en Ravi dan kunt u contact opnemen met ons, zodat u de contactgegevens kunt krijgen.